Balance Bodywork

Šta je Balace Bodywork ?

Uticaj masaže na mišiće je indirektan:Oni jačaju,zato što masaža doprinosi njihovoj boljoj ishrani i razvoju.U slučajevima artritisa na primer,smanjuje ukočenost zglobova,kretanje je olakšano,a opšte stanje organizma je funkcionalnije.Blagotvorna dejstva masaže uočena su kada je reč o kardiovaskularnom sistemu,koji je posebno ugrožen savremenim načinom života.

Odgovarajućim maserskim tehnikama dolazi do promene lumena krvnih sudova,i do poboljšanja tonusa njihovih zidova.Otvaraju se novi kapilari,propustljivost postojećih se povećava,pa se samim tim ona povećava za 7 do 8 puta,bez naprezanja srca.
Naučno je dokazano da se i jedan sat posle masaže povećava broj eritrocita,leukocita,i procenat hemoglobina.Rad srca postaje pravilniji,brzina otkucaja je manja,a smanjuje se visok krvni pritisak.
Za modernog čoveka od posebne su važnosti korisna dejstva masaže na nervni sistem,pre svega draženjem razgranatog receptornog aparata smeštenog u koži,dubljim tkivima i našim unutrašnjim organima.
Masažom abdomena i ledja,podstaći će se aktivnost rada bubrega,čime se ubrzava eliminacija otpadnih matterija,i umanjuje zadržavanje tečnosti.

Ali,masažom ledja i abdomena,postiže se jos nešto:rešavanje menstrualnih tegoba,kao što su bolne i neredovne menstruacije,predmenstrualni sindrom i simptoomi menoppauze.

U današnje vreme,ljudi svih starosnih doba,se sve više okreći prirodnim terapijama,kao načinu da se osećaju,zdravo,i zadovoljno.Masaža je jedna od takvih terapija,preventivnih i isceliteljskih,koja nam omogućuje zdrav,srećan i harmoničan život,lišen prisustva bolesti u velikoj meri.Ona stimuliše i smiruje,oslobadja napetost,opušta muskulaturu,daje osećaj vlastite sigurnosti,uspostavlja psihofizičku i energetsku ravnotežu,vraćajući životnu snagu organizmu.
Dobra i kvalitetna masaža,rukama školovanog i iskusnog terapeuta,stvara osećaj zadovoljstva,medjusobnog poverenja,povezanosti i radosti.Svi koji su barem jednom uživali u nekoj vrsti stručno i profesionalno izvedene masaže,slažu se da je ona spoj telesnog i duhovnog.Imajući u vidu u kakvom svetu živimo,ne čudi što ovu veštinu staru hiljadama godina,mnogi smatraju uslugom br.1 budućnosti.

Cenovnik

MASAŽE

TERAPEUTSKA MASAŽA CELO TELO2500din

RELAX MASAŽA CELO TELO2400din

PARCIJALNA MASAŽA LEDJA1300din (30min)

PARCIJALNA MASAŽA NOGE1300din (30min)

ANTICELULIT MASAŽA1500din

TERAPINA BOL – 2000din

SPORTSKA MASAŽA – 2600din

MASAŽA LICA Anty Age1400din

MADERO TERAPIJA1500din

Zakaži svoj termin

Sve preporuke, Sale zna znanje! Druga sam osoba uvek posle njegove masaze! Dodjite i uverite se sami💪🏽

– Jovana Milić –

Prelep i umirujući prostor.Imala sam velikih problema sa kičmom, ali redovnom masažom u mom slučaju jedanput nedeljno problem rešen! Za svaku preporuku!!!

– Mirjana Todorov –

Problem smrznutog ramena resen, bol duz noge nestao.Stvarno veliki profesionalci i znalci.

– Olivera Maričić –