HOUSE OF REIKI BALANCE

Šta je Reiki ?

Reiki je tradicionalna metoda isceljivanja dodirom,koja kanališući životnu energiju iz našeg okruženja,leči telo,otklanja stres i anksioznosti,poboljšava raspoloženje,pojačava imunitet,aktivirajući sve odbrambene snage našeg organizma.Zbog toga se Reiki izvodi polaganjem ruku terapeuta,na telo osobe koja je na tretmanu.Reiki se još zove i terapija dodirom.Taj dodir,kažu oni koji su imali priliku da ga osete,isceljuje,kako dušu,tako telo i naše životne okolnosti,jer direktno utiče na naše biopolje.

Ova duhovno energetska metoda,priznata u celom svetu od strane svetske zdravstvene organizacije,pa i našeg ministarstva zdravlja,posebnim aktima,o čijim korenima u manastirima dalekog istoka postoje zapisi stari više od 2500 godina,koristi se za fizičko i emotivno unapredjenje zdravlja,i lično usavršavanje.
Reiki pristupa našoj energiji,na ćeliskom nivou,a ne dijagnozi,tako da klasična medicinska anamneza ovde nije potrebna.Tretman se izvodi kanalisanjem životne energije duž energetskih centara,takozvanih čakri.
Postoje brojna naučna istraživanja iz oblasti medicine koja dokazuju delotvornost ove metode.Milioni praktičara širom sveta to dokazuju.Reiki nema veze ni sa jednom religijom,i nije religija.Reiki je metoda iscelenja našeg tela i duha,koja nas vodi ka našem konačnom cilju,životnoj sreći i blagostanju.
Istraživanja iz oblasti kvantne medicine i fizike,dokazuju da su sva bića na planeti medjusobno povezani energetski sistemi,koji teže da uspostave sklad sa frekvencijama univerzuma,tj.da nas dovedu u sklad sa prirodom.

Zakaži svoj termin

Cenovnik

Masaže

TERAPEUTSKA MASAŽA CELO TELO- 3000din

RELAX MASAŽA CELO TELO3000din

PARCIJALNA MASAŽA LEDJA1500din (30min)

PARCIJALNA MASAŽA NOGE1500din (30min)

ANTICELULIT MASAŽA1700din

REIKI MASAŽA – 2000din

 ANTIBOL TERAPIJA- 2000din

SPORTSKA MASAŽA – 3000din

MASAŽA LICA Anty Age1500din

MADERO TERAPIJA1700din

ANTIBOL TERAPIJA INFRARED- 2500din